The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 standardı tarafından belirtilen two hundred Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Berluti, Alessandro Berluti tarafından 1895 yılında kurulmuş İtalyan kökenli bir şirkettir. Ana ve sahip şirketi LVMH’nin bir yan kuruluşu olarak Fransa’daki Paris merkezli olarak faaliyet göstermektedir.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim one Adet

İş Ayakkabısı S2 Reguları: S1 Regularına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Teri emen astarı da iş ayakkabısı spor ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası iş ayakkabısı giy darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila iş ayakkabısı markaları 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page